over Perspectief

Perspectief is ooit begonnen als recruitment bureau, klanten helpen met het maken van de beste match. Een ontzettend mooi vakgebied, maar vanuit de recruitment gesprekken mis je de echte diepgang en verbinding met cliënten om 'echt' het verschil te kunnen maken. Naast verschillende advies opdrachten en freelance opdrachten heb ik de afgelopen 25 jaar ontzettend veel mensen kunnen helpen in de stappen in hun loopbaan. Maar ook als coach bij outplacement, loopbaan begeleiding, individuele trajecten, ik doe dit zelfstandig en vanuit mijn passie om mensen te willen helpen in hun groei en ontwikkeling. Wie is Perspectief? Dat ben ik.

robert tinga

Coach - Ondernemer - Adviseur

" Mensen zien groeien, hun potentieel bereiken, het maximale eruit halen wat erin zit"

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen in hun loopbaan, ze adviseren over te nemen stappen, ze begeleiden naar een nieuwe baan, afstand nemen van de oude of op individueel vlak cliënten adviseren en coachen.

Zowel zakelijk als privé (ben jaren lang basketbal coach geweest) is het mooi om te zien dat individuen zichzelf ontwikkelen, volwassen worden in hun vakgebied of groeien in hun persoonlijkheid. Zodat ze beter om kunnen gaan met tegenslagen, hun doelen kunnen bijstellen en datgene bereiken waar ze blij van worden en hun energie uit halen.

Openheid, directheid, verbinding, samenwerking en denken in mogelijkheden zijn een aantal kernwaarden die ik hiervoor hanteer.